+36 20 564 2332 personalist@personalist.hu

PERSONALIST

Miért mennek el az emberek? Mit tehetne másképp a cégvezetés a HR-el? Milyen a vezetők munkatárs-megtartóereje?

Milyen okok vezetnek oda, hogy az egyik terület eredményesebb, mint a másik? Miért akarnak az egyik vezetőnél dolgozni, míg a másiknál nem? Milyenek a vezetői, kit miben érdemes fejleszteni? Ki nem mások irányitására a legalkalmasabb, hol kamatoztathatja szakmai tudását?  Milyen megtartóereje van, hogyan történjen a vezető értékelő visszajelzése, ami nem azonos az éves teljesítményértékeléssel?

Workshop 4 órában és/vagy egyéni személyiségprofil, ami az illető másokkal való kooperációját elemzi.
A program során a felsővezetők a fizikai dolgozókat irányitó közvetlen vezetők stílusáról, a beosztottakkal való bánásmódról, HR gondoskodásról viszek információt, melyek vezetőik alkalmasságának megitéléséhez, vezetői tréningen történő fejlesztésükhöz ad segítséget. Itt a diagnózis a lényeg „felfele” döntéselőkészítésre vitt konkrét javaslatok, ami kiegészíthető az érintett vezető(k) személyiségprofiljával és minden esetben saját szakmai értékelésemmel.

Miért Én?

1999 óta foglalkozom felnőttoktatással. Értékem, hogy oktatói és személyzetkezelői ismereteim a gyakorlatban kis-, közép-, és nagyvállalati szinten stratégiai és operatív HR igazgatóként és külsős szervezetfejlesztőként fejlődött. Tréningjeimet saját tapasztalataimra, gyakorlati élményeimre alapozom. Programjaimon a gyakorlati személyzetkezelési és munkajogi ismereteim segítségével a munkaadók iránt érzett munkavállalói hozzáállást, szemléletet, lojalitást is helyre teszem, egységesítem, hiszen ez az alapja a készség-és képességfejlesztésnek. A fluktuáció csökkentése, a munkatársi motiváció, és kötődés erősítése érdekében kidolgozott szervezetfejlesztési programomon az elmúlt 6 évben több, mint 7000 dolgozó vett részt, ami igazolja ügyfeleim és saját elképzeléseimet is.

Velük már együtt dolgoztam

A magát hasznosnak érző emberek értékes munkahelyet teremtenek.

Az értékes munkahely megtartja és vonzza a hasznos embereket.

Ön nélkül nem megy

Beszélgessünk

Ahhoz, hogy valóban jól döntsön kit enged a kollégái fejlesztésére és ők is visszaigazolják választását a közös programjaink után, Önnek szükséges alaposan megismernie engem.
Ahhoz, hogy ez teljesüljön, nekem is meg kell ismernem Önöket. A jó választás mindkettőnk számára bizalmi kérdés, ezért beszélgessünk.

Hívjon

+36 20 564 2332

Email

personalist@personalist.hu

Helyek

Békéscsaba|Budapest

Nyíregyháza

Skype

 

fazakas_csilla