+36 20 564 2332 personalist@personalist.hu

PERSONALIST

Hogyan legyen a vállalkozásuk a legvonzóbb a konkurens munkáltatók között, hogy oda akarjon a legtöbb és legjobb munkaerő menni dolgozni?

Felértékelődött az új dolgozók beillesztése. Hogyan történjen lépésről lépésre, hogy a befektetett idő ne váljon haszontalanná?
Hogyan kell feltárni és megszűntetni azt a dolgozói magatartást, ami rontja a vállalat munkáltatói vonzerejét?
Mit kell tenni, hogy a régi dolgozó a saját pótolhatatlansága érdekében az újakat ne riassza el?

Workshop 4 órában elsősorban fizikai dolgozók számára, ahol az információkat „lefele” szemléletformálásra és egységesítésre, „felfele” döntéselőkészítésre viszek konkrét dolgozói javaslatokkal.

Kedvenc területem
a munkavállalókat megismertetni saját és kollégáik személyiség-működésükkel, hogyan tudnak elfogadóbbak lenni, kevesebb egyet nem értéssel dolgozni, a kialakult konfliktust minél kevesebb sértődéssel megoldani, felmérni miért mennek vagy maradnának munkahelyükön.

Miért Én?

1999 óta foglalkozom felnőttoktatással. Értékem, hogy oktatói és személyzetkezelői ismereteim a gyakorlatban kis-, közép-, és nagyvállalati szinten stratégiai és operatív HR igazgatóként és külsős szervezetfejlesztőként fejlődött. Tréningjeimet saját tapasztalataimra, gyakorlati élményeimre alapozom. Programjaimon a gyakorlati személyzetkezelési és munkajogi ismereteim segítségével a munkaadók iránt érzett munkavállalói hozzáállást, szemléletet, lojalitást is helyre teszem, egységesítem, hiszen ez az alapja a készség-és képességfejlesztésnek. A fluktuáció csökkentése, a munkatársi motiváció, és kötődés erősítése érdekében kidolgozott szervezetfejlesztési programomon az elmúlt 6 évben több, mint 7000 dolgozó vett részt, ami igazolja ügyfeleim és saját elképzeléseimet is.

Velük már együtt dolgoztam

A magát hasznosnak érző emberek értékes munkahelyet teremtenek.

Az értékes munkahely megtartja és vonzza a hasznos embereket.

Ön nélkül nem megy

Beszélgessünk

Ahhoz, hogy valóban jól döntsön kit enged a kollégái fejlesztésére és ők is visszaigazolják választását a közös programjaink után, Önnek szükséges alaposan megismernie engem.
Ahhoz, hogy ez teljesüljön, nekem is meg kell ismernem Önöket. A jó választás mindkettőnk számára bizalmi kérdés, ezért beszélgessünk.

Hívjon

+36 20 564 2332

Email

personalist@personalist.hu

Helyek

Békéscsaba|Budapest

Nyíregyháza

Skype

 

fazakas_csilla