+36 20 564 2332 personalist@personalist.hu

PERSONALIST

Van-e teljesítmény csökkenés a munka ellátáshoz szükséges információáramlás területi vagy személyes érdek miatt horizontálisan vagy vertikálisan?

Milyen károkat okoz vagy milyen eredménnyel jár, ha azok megoldásra kerülnek? Milyen rendszerességgel érdemes ezekkel foglalkozni? Hogyan kell konszenzussal megoldani? hogy folyamatosan visszamérhetők legyenek?
Együttműködés elakadások megszűntetése 1 napban, hogy a szervezetben az információellátottság, vagy az ember-ember viszonya hogyan ne legyen hatással a vállalat eredményességére. Megtanulják az érzelmekkel telitett konfliktust lecserélni érvelésen alapuló egyet nem értésekre. A konzenzus eredményeit prezentálom a vezetőiknek, mely alkalmas szervezetfejlesztésre, visszamérésre.

Miért Én?

1999 óta foglalkozom felnőttoktatással. Értékem, hogy oktatói és személyzetkezelői ismereteim a gyakorlatban kis-, közép-, és nagyvállalati szinten stratégiai és operatív HR igazgatóként és külsős szervezetfejlesztőként fejlődött. Tréningjeimet saját tapasztalataimra, gyakorlati élményeimre alapozom. Programjaimon a gyakorlati személyzetkezelési és munkajogi ismereteim segítségével a munkaadók iránt érzett munkavállalói hozzáállást, szemléletet, lojalitást is helyre teszem, egységesítem, hiszen ez az alapja a készség-és képességfejlesztésnek. A fluktuáció csökkentése, a munkatársi motiváció, és kötődés erősítése érdekében kidolgozott szervezetfejlesztési programomon az elmúlt 6 évben több, mint 7000 dolgozó vett részt, ami igazolja ügyfeleim és saját elképzeléseimet is.

Velük már együtt dolgoztam

A magát hasznosnak érző emberek értékes munkahelyet teremtenek.

Az értékes munkahely megtartja és vonzza a hasznos embereket.

Ön nélkül nem megy

Beszélgessünk

Ahhoz, hogy valóban jól döntsön kit enged a kollégái fejlesztésére és ők is visszaigazolják választását a közös programjaink után, Önnek szükséges alaposan megismernie engem.
Ahhoz, hogy ez teljesüljön, nekem is meg kell ismernem Önöket. A jó választás mindkettőnk számára bizalmi kérdés, ezért beszélgessünk.

Hívjon

+36 20 564 2332

Email

personalist@personalist.hu

Helyek

Békéscsaba|Budapest

Nyíregyháza

Skype

 

fazakas_csilla